Appartementen zijn geschikt
voor 2 personen

Appartementen Jelle, Wietse, Sil en Aike

De appartementen zijn gelegen op de de begane grond en de 1ste verdieping

Appartement Jelle en Wietse

Het appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex de Tros.

Wanneer u het appartement binnen komt, stap u direct binnen in de lichte woonkamer met keuken.

De woonkamer is voorzien van een comfortabele 2 persoonsbank, fauteuil, aparte eethoek en een flatscreen tv. De uitgebreide keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, nespesso koffieautomaat, inductiekookplaat en een koel-vriescombinatie. De keuken heeft een volledige uitgebreide keukeninventaris. Er is een keukendoekenset aanwezig als u aankomt.

Vanuit de woonkamer kunt via een schuifpui u uw eigen terras betreden, het terras is voorzien van tuinmeubilair. Het terras is gelegen aan de zuidkant van uw appartement.

Het appartement heeft een aparte slaapkamer met een wastafel en een comfortabel tweepersoonsboxspring bed met softtop. Wanneer u in het appartement aankomt zijn de bedden al voor u op opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar.

Het appartement heeft een aparte douche en toilet.

Appartement Sil en Aike

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van het appartementencomplex de Tros.

Wanneer u het appartement binnen stapt, stapt u direct de gezellige woonkamer binnen.

In de woonkamer staat een lekkere bank losse fauteuil, een aparte eethoek en een flatscreen tv.

De keuken is voorzien van een magnetron, nespresso koffieautomaat, koelkast en 4 pits gasfornuis en er is een uitgebreide keukeninventaris. Er is een keukendoekenset deze ligt klaar als u aankomt. (het appartement krijgt in het eerste kwartaal een nieuwe keuken)

Het appartement heeft een aparte slaapkamer met wastafel, 2 boxspringsbedden die tegen elkaar aan staan. Wanneer u in het appartement aankomt zijn de bedden al voor u opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar.

Tevens heeft u in het appartement de beschikking over een aparte douche en toilet.