Over Residentie "Dicht bij Zee"
Terschelling

Residentie "Dicht bij Zee"

Je echt helemaal thuis voelen op deze prachtige locatie gelegen op het midden van het eiland, slapen aan de voet van de duinen, wat wil je nog meer ervaren en wensen in zo'n prachtige rustieke natuurlijke omgeving?
Residentie Dicht bij zee ligt in het dorp Oosterend het laatste dorp op het eiland Terschelling maar pas op het midden van het eiland. De rest van Terschelling is natuurgebied.
Het is een fantastische plek om kennis te maken het unieke eiland Terschelling.

Onder accommodaties vind u onze hotelkamers zowel eenpersoons hotelkamers als tweepersoonshotelkamers, 2 persoonsappartementen en 4 persoons appartementen, familiehuis de Boei voor maximaal 8/10 personen en een baby- kinder Duinvilla de Reddingboot. Van 1 tot 10 personen is er verblijfsmogelijkheid.

Terschelling

Fiets- en wandeleiland bij uitstek! Vele kilometers lange stranden, duinen, bossen en fietspaden. Natuurreservaat de Boschplaat met zeldzame flora, de pittoreske dorpjes en UNESCO werelderfgoed De Waddenzee.

Een Terschelling vakantie betekent

Altijd volop genieten van rust, ruimte en veelzijdige natuur, want Terschelling is rijk aan uitgestrekte natuurgebieden, bossen, heide, duinen en vele kilometers schone, brede stranden. En uiteraard de Wadden, waar u kunt zwemmen of vissen, zeehondentocht maken of vogelkolonies bezoeken. Maar Terschelling boeit niet alleen natuurliefhebbers. Historische dorpen bezoeken, fietstochten maken, kanovaren, paardrijden of zelfs zeilen kan op Terschelling. En voor de wat minder zonnige dagen zijn er bijvoorbeeld het Wrakkenmuseum, het Behoudenhuys, het familie zwembad de Dôbe, schapenkaasboerderijen en het cranberrymuseum.

hotel-terschelling-kamers-logies

Hotel kamers
logies ontbijt

U kunt kiezen uit verschillende hotelkamers
voor 1 of 2 personen

hotel-terschelling-lobke-maamke

Appartementen
Lobke & Maamke

Een ruim en luxe 4 persoons appartement gelegen op de eerste verdieping

hotel-terschelling-familiehuis-de-boei

Familiehuis
"de Boei"

Accommodatie voor
8/10 personen

Babyslaapkamer

Baby- kinder Duinvilla
"De Reddingboot"

Onze Duinvilla - Een Kindvriendelijk Paradijs!

Deze accommodatie is op dit moment alleen per email te huur. Stuur ons een email

hotel-terschelling-appartementen-jelle-wietse-sil-aikejpg

Appartementen
Jelle, Wietse, Sil & Aike

Appartement
voor maximaal 2 personen