pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

overnachting-dichtbijzee-accommodatie-001

Ontdek het ....

Brainstormen op het strand, of 'bomen' in het bos: in de vergaderruimte van Residentie Dichtbijzee komen uw gasten al gauw op nieuwe gedachten.
De perfecte locatie om de boog even te ontspannen; om ver van de dagelijkse beslommeringen de zaken even op een rijtje te zetten, even afstand te nemen voor een goede analyse, of om medewerkers te belonen voor hun inspanningen.

overnachting-dichtbijzee-accommodatie-002

 

Residentie Dichtbijzee met
oog voor natuur en milieu

Uniek gelegen aan de voet van een schitterend duingebied. De hotel kamers en accommodaties zijn comfortabel, sfeervol en hebben veel privacy. De appartementen, studio's en accommodaties hebben een compleet ingerichte keuken, badkamers of aparte douche en toilet. De slaapkamers hebben bijna allemaal comfortabele boxspring bedden en flatscreen-tv.
Alle accommodaties hebben één of meerdere eigen terrassen. Ook op het terrein kunt u zich heerlijk terugtrekken op een beschut plekje op één van de diverse terrassen met veel bloemen, planten en bomen. Door de rustige ligging kunnen kinderen overal veilig spelen.

Brasserie de Zeester is de schakel tussen de accommodaties. Hier verzorgen wij op aanvraag uw ontbijt, lunch, diner of een buffet. U kunt ook kiezen voor zelfverzorging.

Ook aan de ultieme ontspanning is gedacht. Er is een massage praktijk voor ontspannende- en therapeutische massages die allemaal een bijdrage leveren aan totale ontspanning en rust, een wellness tuin met hout gestookte lounge bath voor de ultieme ontspanning het hele jaar door en een Finse houtgestookte buitensauna met lichttherapie.

In alle facetten van onze bedrijfsvoering hebben wij mens, natuur en milieu centraal staan. Het behalen van het Europees Ecolabel, GreenKey goud past precies bij onze filosifie. Zonder dat u het zult merken, draagt u tijdens uw verblijf tóch een steentje bij. Dit komt doordat wij diverse duurzame maatregelen hebben genomen met een groots effect, zónder dat u daar hinder van ondervindt.