pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

overnachting-dichtbijzee-accommodatie-001

Ontdek het ....

Brainstormen op het strand, of 'bomen' in het bos: in de vergaderruimte van Residentie Dichtbijzee komen uw gasten al gauw op nieuwe gedachten.
De perfecte locatie om de boog even te ontspannen; om ver van de dagelijkse beslommeringen de zaken even op een rijtje te zetten, even afstand te nemen voor een goede analyse, of om medewerkers te belonen voor hun inspanningen.

overnachting-dichtbijzee-accommodatie-002

 

Dichtbijzee 

Kom genieten van alles dat wij en onze mooie omgeving te bieden hebben.
De hotelkamers en accommodaties zijn comfortabel, sfeervol en hebben veel privacy. De appartementen en accommodaties hebben een compleet ingerichte keuken, badkamers of aparte douche en toilet. De slaapkamers hebben bijna allemaal comfortabele boxspring bedden en flatscreen-tv.
Alle accommodaties hebben één of meerdere eigen terrassen. Ook op het terrein kunt u zich heerlijk terugtrekken op een beschut plekje op één van de diverse terrassen met veel bloemen, planten en bomen. Door de rustige ligging kunnen kinderen overal veilig spelen.

In Brasserie de Zeester wij verzorgen op aanvraag uw ontbijt, lunch, diner of een buffet. 

Ook aan de ultieme ontspanning is gedacht. Er is een massage praktijk voor ontspannende- en therapeutische massages die allemaal een bijdrage leveren aan totale ontspanning en rust, een wellness tuin met hout gestookte lounge bath voor de ultieme ontspanning het hele jaar door en een Finse houtgestookte buitensauna met lichttherapie.

In alle facetten van onze bedrijfsvoering hebben wij mens, natuur en milieu centraal staan. Het behalen van het Europees Ecolabel, GreenKey goud past precies bij onze filosifie. Zonder dat u het zult merken, draagt u tijdens uw verblijf tóch een steentje bij. Dit komt doordat wij diverse duurzame maatregelen hebben genomen met een groots effect, zónder dat u daar hinder van ondervindt.