pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

Flora & Fauna op Terschelling

De grote variatie aan landschappen, zoals strand, duinen, hei, bos en polder, het zoute water van de zee en het zoete water van de duinplakken maken Terschelling tot het vogel gebied met de grootste soortenrijkdom van Nederland.

flora-fauna-overnachting-terschelling-001

Vooral in het Europees natuurreservaat de Boschplaat kan menig natuur liefhebber zijn hart ophalen.
Hier is naast de enorme vogelpopulatie ook een rijkdom aan planten te vinden.
Zo zijn er maar liefst negen zeldzame wilde orchidee├źn op het eiland te vinden.

flora-fauna-overnachting-terschelling-002

Die grote rijkdom aan planten weerspiegelt zich ook in de vlinderwereld.
Het eiland heeft de grootste dagvlinder soortenrijkdom van Nederland.

flora-fauna-overnachting-terschelling-003

 

"De Ketting"
Appartementen "Lobke"en "Maamke"

Appartement voor 2 tot 4 personen

Vlak bij een mooi en rustig strand, op 2 km afstand, meer zon dan op 't vasteland en een verkwikkend heilzame zeelucht. Het duin beging praktisch bij de deur. wat wilt u nog meer!

Of u nu een midweek, weekend of een langere periode in appartementen de Ketting verblijft, een aangenaam verblijf zult u er zeker vinden. De centrale ligging van de appartementen is ideaal te noemen. Op loopafstand van het Noordzeestrand, duinen en heide, maar ook het Werelderfgoed de Waddenzee en Natuurreservaat de Boschplaat is bijna naast de deur.

Na een heerlijke fietstocht of wandeling ontspant u volledig in een van de appartementen. Elk appartement is ingedeeld in een woonkamer met open keuken en eetgedeelte, separate douche en toilet en twee slaapkamers met comfortabele bedden.
Beide appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping.

Bij mooi weer kunt u in de zeer ruime tuin zorgeloos en geheel ontspannen de tijd doorbrengen op een van de royale terrassen.

De Ketting Residentie Dicht bij zeeDe Ketting terras bij het Restaurant Residentie Dicht bij zee TerschellingAppartement De Ketting Residentie Dicht bij zee TerschellingAppartement De Ketting Residentie Dicht bij zee Terschelling Appartement De Ketting Residentie Dicht bij zee TerschellingAppartement De Ketting Residentie Dicht bij zee Terschelling

 

prijzen