pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

Strand en zee op Terschelling

overnachten-op-terschelling-001

Nergens is zo veel strand als op Terschelling, 30 kilometer lang en een paar honderd meter breed.
Er is gezellig badstrand strandpaviljoens, bewaking en parkeerplaatsen.
Elders ben je vrijwel alleen en kun je uren langs de vloedlijn zwerven zonder een mens te zien.

De strandpaviljoens zijn open tussen 1 april en 1 november.

De zee is schoon en nodigt uit tot zwemmen.
In het voorjaar wat fris, maar in de zomer is de watertemperatuur al gauw 20 tot 21 graden warm, zeker in en bij de branding.

Terwijl je in het vroege voor- en najaar op het strand heerlijk kunt uitwaaien, worden de zonaanbid- ders al op hun wenken bediend in een warm duinpannetje, waar de temperatuur al snel zomerse waarden kan bereiken.

Surfers, kite- surfers en strand zeilers zijn ook welkom, zolang er geen overlast ontstaat voor de andere strandliefhebbers.

 

"Het Anker" 

Groepsaccommodatie aan de voet van de Terschellinger duinen

Accommodatie voor 16 personen tot en met 26 personen

Zoekt u een goede groepsaccommodatie voor een onvergetelijke vakantie op Terschelling? Of heeft u iets te vieren; een jubileum of familiefeest? Of wilt u er zomaar eens met een groep vrienden er op uit? Het Anker is een sfeervolle verbouwde boerderij, erg mooi gelegen naast het Europees Natuurreservaat de Boschplaat en op slechts 200 meter van het Werelderfgoed de Waddenzee.

Voorzieningen
De accommodatie is gelegen aan de voet van de duinen, rond de accommodatie liggen verschillende gemeubileerde terrassen. Het gebouw is centraal verwarmd en daardoor geschikt voor een comfortabel verblijf in elk seizoen. De accommodatie heeft een gecombineerde lounge- eetgedeelte en een bar met lounge. De keuken is ingericht voor een verblijf met de mogelijkheid tot zelfverzorging.
Er zijn 8x een 2 persoonsslaapkamers met eigen badkamer met douche en toilet, daarnaast zijn er twee separate toiletten. Op één van de slaapkamers is een aangepaste badkamer.
De lounge- eetgedeelte is voorzien van bankstellen, eettafels, houtkachel, LED tv, DVD speler en videorecorder.
In de keuken is een 6 pits gasfornuis met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, kookgerei, bestek en serviesgoed aanwezig.
Op het speelterrein is speelhuisje voor de kinderen, een tafeltennistafel aanwezig.

Er is een mogelijkheid om met groepen van 16, 22 of 26  personen in de accommodatie te verblijven. Op de bovenverdieping van de accommodatie zijn nog 5 slaapkamers (5 x 2 persoons) met eigen badkamer met douche en toilet.

 

Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee TerschellingHet Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling Het Anker Residentie Dicht bij zee Terschelling

 

prijzen