pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

Residentie Dichtbijzee Terschelling

overnachten-op-terschelling-002

Residentie Dichtbijzee ligt op 13 kilometer vanaf de haven, halverwege het eiland.
Het Noordzeestrand ligt op 2 kilometer.

Ook kunt u door het duingebied wandelen naar zee, de kleine paadjes leiden u naar het strand.

De Waddenzee ligt op 200 meter.
Voor kinderen is het hier bij hoog water veilig spelen in de poeltjes en kunnen ze visjes vangen.

overnachten-op-terschelling-003

 

"De Tros"

Vakantiehuis in het hart van de eiland natuur

Accommodatie voor 10 personen.

Op een prachtig plekje op de grens van dorp, duin- en heidegebied ligt ons mooie huis De Tros. Europees Natuurreservaat de Boschplaat is naast de deur, op slechts 200 meter kunt u genieten van het Werelderfgoed de Waddenzee en het strand vind u na 2 kilometer.

Voorzieningen
Het vrijstaande vakantiehuis heeft aan de zuidkant een gemeubileerd terras. De Tros is niet alleen sfeervol maar ook comfortabel en kindvriendelijk. Het vakantiehuis heeft vier aparte studio's welke zijn voorzien van een woonkamer met eetgedeelte en open keuken, slaapkamer, douche en toilet.
Op de begaande grond bevinden zich twee 2 persoonsstudio's, op de eerste verdieping bevinden zich twee 3 persoonsstudio's.
Lekker genieten met elkaar in de gezamenlijke huiskamer met eetgedeelte, de huiskamer is voorzien van een tv, DVD speler, videorecorder en radio/CD speler.
Heerlijk even weg met familie of vrienden, of wat dacht u van een re√ľnie of feest.

 

De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee TerschellingDe Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling De Tros Residentie Dicht bij zee Terschelling

 

prijzen