pauseplay
/
show/hideshow/hide
Dutch English French German Italian Spanish

Terschelling:
de natuurlijke manier om het nuttige met het aangename te combineren.

Gelijk al op het moment dat u inscheept naar Terschelling, wordt de basis gelegd voor de juiste sfeer en ambiance van uw training, bijeenkomst en vergadering. Als de trossen van de veerboot worden losgegooid, neemt u letterlijk en figuurlijk afstand van het jachtige leven op de vaste wal.

duurzaam-inkopen-terschelling-001

Op Terschelling vergeet u de dagelijkse beslommeringen en kunt u zich voor de volle 100% concentreren op de bijeenkomst. Op een eiland houdt u de groep gemakkelijker bij elkaar, de inspirerende en ontspannen omgeving geeft een bijna automatische focus op elkaar en elkaars functioneren en stimuleert de creativiteit.

 

Duurzaam inkopen externe vergader- en verblijfsfaciliteiten

Voor duurzaam inkopen van vergader- en verblijffaciliteiten op Terschelling is Residentie Dicht bij zee het adres. Residentie Dicht bij zee heeft internationale erkende milieu certificaten: Europees Ecolabel en GreenKey. 

Dit maakt Residentie Dicht bij zee een uniek bedrijf in Nederland als het om duurzaam inkopen gaat. Residentie Dicht bij zee doet zaken met aandacht voor natuur, milieu en maatschappij, ofwel onderneemt maatschappelijk betrokken en heeft aandacht voor de maatschappij waarin het functioneert.
Lever een bijdrage aan een duurzame wereld, niet alleen met uw idee├źn maar ook met uw vergaderingen.

Heeft u plannen voor het organiseren van een bijeenkomst? Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze professionele ervaring adviseren. U neemt contact op met onze medewerkers banqueting via 0562-446740. Of bekijk hier alvast de banqueting map 2019