De ideale locatie voor uw vergadering,
bijeenkomst, teambuilding of seminar.

Verrassend anders ..... Terschelling

Helemaal weg ......
Terschelling: de natuurlijke manier om het nuttige met het aangename te combineren.

Gelijk al op het moment dat u inscheept naar Terschelling, wordt de basis gelegd voor de juiste sfeer en ambiance van uw training, bijeenkomst en vergadering. Als de trossen van de veerboot worden losgegooid, neemt u letterlijk en figuurlijk afstand van het jachtige leven op de vaste wal. Op Terschelling vergeet u de dagelijkse beslommeringen en kunt u zich voor de volle 100% concentreren op de bijeenkomst.

Heeft u ook de ervaring dat uw collega's het direct na afloop van de bijeenkomst voor gezien houden? Op een eiland houdt u de groep gemakkelijker bij elkaar, de inspirerende en ontspannen omgeving geeft een bijna automatische focus op elkaar en elkaars functioneren en stimuleert de creativiteit. En wilt u aan de teamspirit werken, hiervoor staat een scala aan recreatiemogelijkheden ter beschikking.
Terschelling blijkt een goede keus als het erom gaat het evenwicht te vinden tussen inspannen en ontspannen.

Ontdek het .....
Zaken in de natuur.

De rust en ruimte van het eiland geven volop voedsel aan het denken. Als niet aflatende bron van inspiratie ontdekt u op Terschelling opnieuw het plezier en avontuur in het dagelijks werk. Alle ingrediënten hiervoor zijn ruim voorhanden.
Bekend zijn de uitgestrekte beschermde natuurgebieden, de vele landschapstypen, het oneindige witte strand, de unieke flora en fauna en adembenemende vergezichten. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om actief bezig te zijn.
Wat te denken van strandzeilen waarbij techniek, beheersing en een dosis lef nodig zijn om te stoeien met de wind. Gaat geen zee u te hoog, dan is zee- en branding kanoën een uitdaging. Houdt u de voeten liever droog, dan passen de strand- en natuurwandelingen of het stoere strandjutten u wellicht beter. Een uitgebreid netwerk van 83 km. fietspad staat tot uw beschikking om het eiland tot in de kleinste hoekjes te verkennen, ook voor paardenliefhebbers zijn er schitterende ruiterpaden en menroutes. Slaat u graag een balletje dan is Waddengolf echt iets voor u, golven op het brede Terschellinger strand.

Terschelling: de ideale plek

Het zal u nauwelijks verbazen dat bedrijven Terschelling steeds vaker weten te vinden als de ideale plek voor het beleggen van vergaderingen, seminars, presentaties, bijscholing- en instructiedagen, personeelsbijeenkomsten en voor informeel overleg met relaties. Ongeacht de tijd van het jaar verstaat Terschelling de kunst om op een natuurlijke manier het nuttige met het aangename te verbinden.

Terschelling: succes verzekerd!

Terschelling, zonder twijfel een van de mooiste Waddeneilanden. Brainstormen op het strand, of 'bomen' in het bos: in de vergaderruimte van Residentie Dicht bij zee komen uw gasten al gauw op nieuwe gedachten. De perfecte locatie om de boog even te ontspannen; om ver van de dagelijkse beslommeringen de zaken even op een rijtje te zetten, even afstand te nemen voor een goede analyse, of om medewerkers te belonen voor hun inspanningen. Een uitgebalanceerd arrangement op Terschelling doet wonderen, op basis van uw wensen wordt een programma gemaakt, waarbij het niet erg is als uw vergadering uitloopt.

Heeft u plannen voor het organiseren van een bijeenkomst?
Wij denken graag met u mee en stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op.
U neemt contact op met onze medewerkers banqueting via 0562-446740 of kijk vast in onze banquetingmap om ideeën op te doen Banqueting map 2018