De ideale locatie voor uw vergadering,
bijeenkomst, teambuilding of seminar.

Mogen wij ons even aan U voorstellen?

Residentie Dicht bij zee is een ideale locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, teambuilding of seminar.

Wat maakt onze locatie uniek: dat begint al op het moment van inschepen naar Terschelling. Het vaste land, de voortrazende wereld, de drukte en de dagelijkse files laat u letterlijk achter u.
Na circa twee uren varen met de langzame boot of 50 minuten met de snelboot zet u voet aan wal op het eiland Terschelling.
Vanwege de natuurlijke begrenzing van een eiland creëert u een inspirerende en ontspannen sfeer.

Maar wat ook uniek is, als u bij ons verblijft heeft uw gezelschap groot of klein een eigen accommodatie. De accommodaties beschikken over alle gemakken en voorzieningen (internet bijvoorbeeld) om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.

Ook kunnen wij u met trots vertellen dat Residentie Dicht bij zee het Europees Ecolabel, De Green Key goud en Waddengoud heeft. Voor uw duurzame inkoop zijn wij een unieke mogelijkheid.

In onze brasserie De Zeester kunt u terecht voor een ontbijt, lunch, diner of een hapje en een drankje. Alle gerechten zijn bereid met producten van Nederlandse bodem, zo veel mogelijk regionale en biologische producten en natuurlijk seizoensgebonden.

Even de benen strekken na een intensieve bijeenkomst of in de pauze van een lange vergadersessie, Residentie Dicht bij zee ligt aan de rand van een vrij duingebied van 2,5 km tot aan het Noordzeestrand.
Even bijkomen, uitwaaien, nieuwe energie opdoen, frisse zeelucht snuiven en dan er weer stevig tegen aan.

Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

 

Directie en medewerkers

Residentie Dicht bij zee

Banqueting map 2018