Zakelijk

Residentie Dicht bij zee is een ideale locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, teambuilding of seminar.

Wat maakt onze locatie uniek: dat begint al op het moment van inschepen naar Terschelling. Het vaste land, de voortrazende wereld, de drukte en de dagelijkse files laat u letterlijk achter u.

Welkom bij Hotel Dichtbijzee, een unieke locatie op het prachtige eiland Terschelling. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst of vergadering.

Onze ruime hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, met een comfortabele zithoek, Nespresso-apparaat, privé badkamer en gratis wifi. Onze chef-kok zorgt voor heerlijke ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden, die u kunt nuttigen in ons gezellige restaurant.

Maar wat Hotel Dichtbijzee echt uniek maakt, is de combinatie van de beslotenheid van het eiland en het echte eilandgevoel. Met onze vergaderzaal, ontspanningsmogelijkheden zoals een hottub en sauna, en prachtige ligging tegen het duingebied en op slechts 2,5 km van het Noordzeestrand, bieden wij alles wat u nodig heeft voor een productieve en inspirerende bijeenkomst.

Daarnaast zijn wij trots op onze Green Key-certificering en Europees Ecolabel, wat betekent dat wij duurzame inkoop hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn tevens in het bezit van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, waarmee wij ons inzetten voor eerlijke arbeidsvoorwaarden en duurzaam ondernemerschap.

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor uw zakelijke bijeenkomst op Terschelling? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ervaar zelf de unieke en inspirerende sfeer van Hotel Dichtbijzee en maak uw zakelijke evenement tot een groot succes.

 

Directie en medewerkers
Residentie Dicht bij zee

Vergaderen op Terschelling

Helemaal weg ……

Terschelling: de natuurlijke manier om het nuttige met het aangename te combineren.

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Hotel Dichtbijzee op Terschelling biedt de ideale combinatie van werk en ontspanning.

Vanaf het moment dat u de veerboot naar Terschelling opstapt, zult u merken dat de sfeer en ambiance van het eiland bijdragen aan een productieve en inspirerende bijeenkomst. Weg van de drukte van het vasteland, kunt u zich volledig concentreren op uw doelen en deelnemers.

Op Terschelling is het gemakkelijker om de groep bij elkaar te houden en een sterke teamspirit te creëren. De ontspannen en inspirerende omgeving stimuleert creativiteit en zorgt voor een focus op elkaar en elkaars functioneren. Daarnaast biedt het eiland tal van recreatiemogelijkheden om na het werk te ontspannen en de teamspirit te versterken.

Kies voor hotel Dichtbijzee op Terschelling en vind de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning tijdens uw zakelijke bijeenkomst.

 

Ontdek het …..
Zaken in de natuur.

De inspirerende rust en ruimte van Terschelling maken het eiland de perfecte bestemming voor zakelijke gasten die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en avontuur in hun dagelijks werk. Bij hotel Dichtbijzee vindt u alle ingrediënten voor een productief en ontspannen verblijf.

Ontdek de uitgestrekte beschermde natuurgebieden, verschillende landschappen, het prachtige witte strand, unieke flora en fauna en adembenemende uitzichten die Terschelling te bieden heeft. Er zijn tal van activiteiten om actief bezig te zijn, zoals strandzeilen, zee- en branding kanoën, strand- en natuurwandelingen, stoer strandjutten, fietsen op het uitgebreide fietspadennetwerk en golfen op het strand.

Of u nu houdt van avontuurlijke watersporten, ontspannen wandelingen, fietstochten of golfen, Terschelling biedt voor elk wat wils. Kies hotel Dichtbijzee voor uw verblijf en geniet van een inspirerende en veelzijdige zakelijke ervaring op dit prachtige eiland.

Terschelling: Ultieme locatie

Terschelling is de ultieme locatie voor bedrijven om vergaderingen, bijscholing- en instructiedagen, en personeelsbijeenkomsten te organiseren. Op dit prachtige eiland kunt u nuttig werk combineren met ontspanning, waardoor uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Terschelling: succes verzekerd!

Terschelling is de ideale bestemming voor zakelijke gasten die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving om te brainstormen en te ontspannen. Residentie Dicht bij zee biedt de perfecte vergaderruimte waar u nieuwe ideeën kunnen opdoen en zich even kunnen terugtrekken van de dagelijkse drukte. Met een op maat gemaakt arrangement kunt u zich focussen op de belangrijke zaken. Of het nu gaat om een strategische analyse, een beloningsuitje voor medewerkers of gewoon even ontspannen: Terschelling biedt de ideale setting voor een succesvolle bijeenkomst.

Heeft u plannen voor het organiseren van een bijeenkomst?

Waarom zou u als zakelijke gast kiezen voor een hotel dichtbij zee op Terschelling? Ons hotel is gecertificeerd met het Green Key en EU Ecolabel, waardoor u kunt genieten van een duurzaam verblijf. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, wat betekent dat wij ons inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden.

Als u van plan bent om een bijeenkomst te organiseren, denken wij graag met u mee. Onze ervaren medewerkers van banqueting staan voor u klaar om een offerte op maat op te stellen. Neem contact op via 0562-446740 of bekijk alvast onze banquetingmap voor inspiratie. Wij staan garant voor een professionele en milieuvriendelijke ervaring voor u en uw gasten.

Duurzaam inkopen externe vergader- en verblijfsfaciliteiten

Voor duurzaam inkopen van vergader- en verblijfsfaciliteiten op Terschelling is Residentie Dicht bij zee het adres. Residentie Dicht bij zee heeft internationale erkende milieu certificaten: Europees Ecolabel en GreenKey.

Dit maakt Residentie Dicht bij zee een uniek bedrijf in Nederland als het om duurzaam inkopen gaat. Residentie Dicht bij zee doet zaken met aandacht voor natuur, milieu en maatschappij, ofwel onderneemt maatschappelijk betrokken en heeft aandacht voor de maatschappij waarin het functioneert.

Lever een bijdrage aan een duurzame wereld, niet alleen met uw ideeën maar ook met uw vergaderingen.

Heeft u plannen voor het organiseren van een bijeenkomst? Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze professionele ervaring adviseren. U neemt contact op met onze medewerkers banqueting via 0562-446740.